Аз съм малкия брат на порока,
и общувам със "Джак" и "Смирноф".
Но съм влюбен в жена звездоока
и ви казвам: това е любов...
Тя със градус от мен е по-силна,
по-красива е даже със щрих,
Тя е допир на нежна коприна
и поанта на всеки мой стих.
Няма в раклата дъбова даже
нито гънка излишна суетност
и пророчески днес ще предскажа:
Тя е дъх и мечта, и потребност...
И е оня копнеж позабравен,
дето безсъници ражда среднощ,
но пред утрото щом се изправя
пак усещам младежката мощ...
И макар че сме с нея различни -
две съставки на огнена смес,
Тя навярно такъв ме обича -
днес получих един sms...
© Димитър Никифоров Все права защищены
в добавка с Джак и Смирноф!!!