СМС
В памет на баща ми
Хей, здрасти! Как си, Ичо?
За кой ли път ти пиша есемес...
Ала сега е малко по-различно -
в отвъдното ти го изпращам днес!
Как искам пак да поговорим
за тъжните и смешните неща!...
Обхватът ми ще стигне ли до горе -
незримите вселени и места?
Душата ми, раздрипана и боса
като вълче към месеца скимти...
По всички неизказани въпроси
уроците за прошката шепти!
Дано при теб небето да е светло
и в мен да сътворява изгрев нов!
Изпращам ти най-ярката комета,
надписана "На татко със любов!"
© Христина Радомирова Все права защищены