Всеки ден ти пиша СМС-и
и ти казвам колко те обичам,
как липсата ти ме убива.
Всеки ден си казвам
"Ще се справя!" и после
неусетно пак се сривам.
Всеки ден ти пиша колко
те желая,
а отговор не получавам.
Но продължавам да ти пиша
и отново като чернова го
запаметявам.
Паметта на телефона се напълни
от СМС-и неизпратени,
очите със сълзи се изпълниха
от отговори недочакани.
© Йоана Все права защищены