Понякога се чудя просто,
да се смея ли или да плача.
Когато тихичко из улиците крача.
И мисля пак за теб.
Не ми липсваш.
И не те обичам.
Но си оставил нещо разяждащо в мен.
И ти го направи..
Да се смея ли, да плача ли
Из улици да крача ли.
Да се смея на плача ми ли.
Може би ще го смутя най-после
и ще си отиде.
А от къде ли изобщо дойде?
Някъде от света на гнева ще да е.
И щом не намира плачът ми успокоение,
му трябва едно яко смешно смущение.
© Радена Все права защищены