СМЪРТТА
Очите ми виждат вечен мрак!
Къде отлитна моята душа? - Не зная!!!
Но зная, няма да се върна пак тука!
Всички се молят там да не съм сама!
В гроба положено е моето тяло,
не ще се радвам аз вече на света,
сърцето ми, запазило се цяло,
потънало е нейде в тишина.
Да, може би това е да си вечен -
да умра тъй млада, без вина,
моят кратък живот не беше грешен!
Покланят се пред гроба ми с истинска тъга!!!
© Ваня Дафинова Все права защищены