СНЕЖЕН ЧОВЕК
(за деца)
Чушката за нос,
две въгленчета за очи,
а пък за ръцете
две дървени парчета.
Шапката му стана
една стара кана.
Шалът е готов
с коричка от картоф.
Покрай него ще минаваме
да го поздравяваме.
Ще му се усмихваме
и ще се възхищаваме.
д-р изк. Иван Лапатов
© Ivan Lapatov Все права защищены