30 нояб. 2011 г., 21:41

Снежинка 

  Поэзия
486 0 4

Снежинка бяла

край теб танцува.

Да те докосне иска,

че ще умре – не чува.

 

Не се бои от топлината,

блести прекрасно на светлината.

Един танц има – и тя го знае.

Затуй за края му нехае.

 

Една снежинка край  теб танцува.

Желае нежно да те целува.

Сега избира просто местото,

дали носа да  е, или челото?

 

Танцът свърши... замина в рая,

целувка страстна избра накрая...

А беше чиста, а беше нежна...

От топлината твоя тя просто  - изчезна...

© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??