30 янв. 2014 г., 18:23

Снежинка 

  Поэзия » Для детей
399 0 0

Ах, да знаеш само

тая снежинка бяла

колко много е видяла.

Детски бузички засмени

и нослета зачервени,

малки сладички устички

с гласове на пойни птички.

И в обърнати шейнички

палави крачка, ръчички.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??