Тихичко навън вали, вали,
дали снегът ще затрупа
твоите следи,
дали така по-малко ще боли…
Валят малките снежинки,
красиви, малки, топящи…
Да бях и аз като вас,
да се стопя и да не
остане от мен и следа…
А децата са щастливи,
за тях снегът е магия,
малка и красива,
да бях дете сега и аз…
Да беше ти снежинка,
да беше мил и нежен
също като нея,
да беше ти, но не си…
© Жулиета Стоянова Все права защищены
търсеща обич нежна