Не искам никога да се събудя.
Щастлив съм в тази белота.
Танцува снежна пеперуда.
Сънят на приказна мечта.
Видях те, толкова красива.
Ефирна в свойта чистота.
Небесно нежна самодива.
Щастлива в тиха самота.
Ръка протегнах, да те имам.
Забравил, че ще те стопя.
Отчаян в нея ще намирам
искряща, мъничка сълза.
Не искам никога да те загубя,
но знам, че идва пак деня.
Отново пеперуди ще погубя,
невярващ в бяла чистота.
В сънищата има снежни пеперуди.
В реалния живот са просто сняг.
Затова нека животът ви е сън.
© Гедеон Все права защищены
"с любов сълза ще сътвориш"!
Гедеон,мисля, че постъпих коректно,онова си е "жив нон сенс."
Поздравления и приятелска прегръдка!🫂🙏