Снимката ти в интернет видях,
на нея ти стоеше прав.
В онзи миг разбрах,
че ме обзема голям страх.
Осъзнах напълно,
че имам чувства към теб.
Това звучи безумно,
защо срещнах те в този ден?
Отново аз те видях,
макар на снимка само.
И внезапно разбрах,
че искам да съм до твоето рамо.
© Пролетното момиче Все права защищены