Ставам снощен, глава ме боли
събуждам се гледам...
хипопотам до мене лежи,
а в сърцето ми мъка тежи.
Какви съм ги вършил - не знам,
идея си нямам къде съм и ходил
като някой дърти наркоман
а пък сатаната шега ми е скроил
С хипопотам ме е сношил...
© Пламен Петров Все права защищены