Вали. Бавно, бавно вали.
Заспиват под снежна постеля бели спомени.
Тихо е. Без цвят и глас.
Всичко заспива.
Умората разстила своя шал.
Вървя през годините - отново към теб.
Вали. Тихо, без спиране.
Затрупва ме. И се загубвам.
В бялата смърт няма болка. Няма памет.
Забрава. Безвремие.
Бавно, бавно вали.
Нямам спомени - ти ги уби...
© Сиана Петкова Все права защищены