Сгъстеното ни време
беше вчера.
Пулсираха -
щур съпровод -
звездите.
Не се надявай
днес
да ме намериш.
Студено е.
И болно.
Сняг - в очите ми.
А жари ме
мътилката стоока.
И думите -
куршумена горчилка.
Стопила съм
обратната посока.
Нали...
не търсиш
вече
проходилка?
© Донка Василева Все права защищены