25 июл. 2007 г., 08:49

Социални надбавки  

  Поэзия
594 0 5
Единодушно реши кабинета,
пенсионерите да "гушкат" букета,
на миньорите вместо по висока заплата -
по още една палка по главата,
а татковците, майките и децата
да бягат за здраве из гората
и да пият по един студен айран
за обръча от фирми на Доган!

© Любомир Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??