"НАДЕЖДА"
Днес съвсем случайно аз научих,
че на тебе скоро ще се любувам
та от сърцето радостта отключих
и със мислите към теб пътувам.
Да знаеш, че с любов неописуема,
те очаквам при мене да се върнеш
и на мойта страст ненаказуема,
щом се срещнем – да отвърнеш.
Още малко ще трябва да потрая,
докато настъпи прекрасния ден,
на мъките тогаз ще сложа края
и на тебе ще остана в плен,
защото щом съм с теб – това е рая,
дори във грехове да бъда потопен.
© Балрог Все права защищены