Когато влюбено ме гледаше,
да ти бях затворила очите,
за да не се налагаше сега
да си погребваш ти мечтите.
Да бях премълчала "Обичам те".
Защо не бях глуха и няма?
Защо влюбих се във тебе и
въвлякох те във тази драма?
Да си бях заключила сърцето,
да не бях му дала да обича,
че любовта ми може само
на страшни мъки да обрича.
Кажи ми, защо ми е сърцето,
щом щастието ми е отнето?
© Стефка Георгиева Все права защищены