Поредният ден, изпълнен с мисли.
Крия се от света в черупката си.
Не намирам начин да се справя.
То ме изпълва. Разкъсва ме.
Кръгът, в който се намирам, се стеснява.
Задушава ме.
И отново падам и се моля.
Крещя, очаквайки избавление.
Разбит съм на хиляди парчета,
никога няма да бъда цял.
Искаш ли да ми помогнеш?
Убий сърцето ми, което е почти издъхнало.
Раздроби парчетата и ме изгори в пламъци.
Душата ми е жива.
Господи, искам единствено да се избавя от мъките!
© Ержи Все права защищены