Искам всичко да ти дам,
без нищо в замяна.
Няма никога да бъдеш сам,
и ще лекувам всяка твоя рана.
Щом срещна твоите очи,
през тялото ми всякаш ток минава.
И след всички бури, болки и лъжи,
само любовта ти ме спасява.
Ти направи невъзможното с мен,
научи ме отново да обичам.
Сърцето ми за тебе бие всеки ден,
и щастлива съм, щом до теб се будя и заспивам.
© Мария Величкова Все права защищены