Спаси ме! Моля те, спаси ме!
От висналия камък воденичен.
Най-силната магия направи ми.
Прокълни ме, да спра да те обичам.
От кладенеца най-дълбок спаси ме,
в който пред тебе коленича.
На стихиите предай ти твойто име,
да го забравя. Да спра да го изричам.
Спаси ме от бъдеще в клетка.
Преди сърце ми да изстине,
ще разчиствам с мойта съвест стари сметки.
Сили нямам. Ти ще трябва да заминеш.
И спаси ме от терзания болящи.
Като моряк на кея остави ме.
Спаси ме от горчиво настояще,
в което не мога да те имам.
© Слънчево Момиче Все права защищены