1 апр. 2011 г., 18:40

Спаси ме! 

  Поэзия
562 0 0

Боли ме...

Ето тук – отляво ме боли...

Сълзите капят тихичко в нощта

и от болка изгарям в самота...

Боли ме от изгубения път към една мечта...

Боли ме, че не  изживявам отново любовта...

 

Спаси ме!

Моля те... Спаси ме!

Погледни ме пак с твоите очи,

прегърни ме пак, изпепели ме, но...

... спаси ме...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??