7 дек. 2013 г., 19:46  

Спаси ме! 

  Поэзия » Любовная
543 0 3

Откакто дойдох на Земята
направих много грешки.
Някои си простих, другите поправих.
По пътя на Земята
срещнах много пречки.
Някои заобиколих, с други се справих.


Живях на две разделена.
Едната част – огнена и дива,
другата- тиха, студена...
Търсех те, за да бъда щастлива.


Студът затворен в тялото чакаше
огънят да намери следа от теб.
А той ден и нощ бродеше,
разтапяше стени от лед.


Още те търся, няма да се предам.
Запазих за теб всяка капка любов!
Все някога ще ти я дам
дори и да е в някой друг живот!

© Диди Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??