Птици, цветове и хора
сливат се в едно,
хармония от цветове, нюанси,
създадени от един и същ творец,
наречен Единосъщен -
създаващ чудеса
със своята висша мисъл-форма,
и ти вървиш по пътя
в сегашната си временна форма,
едновременно наблюдател,
участник и сътворец
в този тъй шарен спектакъл,
наречен с името живот.
И нищо друго не е важно...
Спектакълът тече...
Само актьорите си сменят ролите...
И толкова е весело и интересно
това предизвикателство -
детективско и откривателско.
© Есфир Асфар Все права защищены