Сам си и не, че не те боли,
напротив....
Боли те, че чак се чудиш дали още дишаш,
и жив ли си сега или не си!
И не, че не те е страх,
напротив....
Страх те е до смърт,
но продължаваш.
Там някъде ти очакваш да срещнеш мен!
Може би си мислиш ти,
че аз съм по-добра от теб,
че съм съвършена,
че мен не ме боли,
че мен не ме е страх!
Може би...
Напротив! Боли ме повече от теб
и страхът ми по-голям е.
Но не съм сама,
аз имам теб!...
© az Все права защищены