Дан на миналото плащах -
в плен на идното бе ти.
А реално настояще
сбъдна плахите мечти:
с щедра всеотдайност сбра ни,
синева ни подари.
От пулсиращите длани
влюбен изгрев се роди.
Споделени хоризонти
разцъфтяха цвят по цвят...
Няма бъдеще и спомен -
днес живеем любовта.
© Вилдан Сефер Все права защищены