15 дек. 2023 г., 11:15  

Споделени мигове 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
548 3 3
 

Бонбонче си ми сладко, сладко,
което за вкуса ми е наслада.
И стихове редя по кожата ти гладка,
в живота си ми моята награда!

И аз Обичам да се наслаждавам
на миговете топли, споделени,
когато в своите ръце те притежавам,
а в твоите... ти имаш мене...

 

04.04.2023.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??