Ти знаеш, че ще чакам винаги -
където и да си... с когото и да си... с която и да си...
Ти знаеш, че ще чакам винаги -
минути, часове... дори и дни.
Ти знаеш, че ме има винаги -
за нарисувана усмивка и за застинала целувка...
Ти знаеш, че ме има винаги -
за желани думи, изгубени във вихъра на реалността...
Ти знаеш, че ме има винаги -
за проза и за рима...
Ти знаеш, че ме има винаги -
за истини и за жадувани лъжи...
Ти знаеш, че всички приказки свършват щастливо...
А тази невероятна, случайна приказка ще има ли някога край?© Дивин Все права защищены
Комплименти за стиха!