Споделяне
Когато аз открих радостта
от общуването с Бог,
светът около мен
се сведе само до един човек.
Милостив бе Той, че не ме остави
съвсем сама,
а имаше даже
и с кого да споделя.
И на влакчето на Екстаза
се возим с нея
ний сега.
И моля Му се всеки миг и час
да има още много като нас.
Да живеем в синя синергия
по принципите на свещената геометрия.
21.09.2012г.
© Есфир Асфар Все права защищены