8 янв. 2009 г., 15:11

Спомен 

  Поэзия » Любовная
550 0 0
              СПОМЕН

Споменът за теб ме топли,
усещам ритъма на твоето сърце,
вдъхвам аромата ти
и още чувствам
топлите ти устни върху моето лице.
Две тела, в едно се слели,
пият жадно любовта,
ненаситили се на страстта,
готови да се впуснат в нова, шеметна игра...
Но това е само споменът за теб!
И уж те има, а не си до мен!
И уж си близо, а си тъй далечен!
И уж ме топли, а студено ми е вечер!

© Веселина Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??