Ден след ден всичко отминава,
лети по-бързо от стрела,
но споменът завинаги остава
като печат в нашите сърца.
Училището, младостта крилата,
любов и болка, и беда -
те никога не се забравят ,
оставят в нас една следа.
Ден след ден с нещо се променям,
но ти в живота всичко си за мен,
в моите нощни сънища тревожни.
Ти си в моят светъл ден!
Далече един от други
вървим сега в света тъй нов,
но споменът остава вечно
и прави по-прекрасен тоз живот.
© Ивелина Цветкова Все права защищены