И все така разсеяни и млади
бихме останали,
дори когато седим вече изтощени
и стари, гледайки в една далечина...
И все така ще се усмихваме,
когато си спомняме за двама ни
как през звездната нощ танцувахме,
как блъскаха сърцата ни...
И все така ще си спомням
колко чувствителен и нежен бе...
И може би така ще те запомня
усмихнат и красив по душа...
Дано и ти да си спомняш,
когато се целунахме една зимна нощ...
Когато топлите ти устни усещах,
въпреки че бе така студено...
Защото винаги ще усещам
тръпката, която ми даде...
Дори душата си залагам,
че така и ще остане...
© Шери Назми Все права защищены
Поздрави.