14 окт. 2009 г., 11:18

Спомен изгарящ 

  Поэзия » Любовная
734 0 0

Спомен изгарящ


От прозореца наднича
красива есента.
Тъжен дъжд вали,
студена е нощта.

Но спомен изгарящ
за нашата младост
и щастливите дни
душата ми стопли.
В мигове литнали
с изпепеляващи пръсти
в шепи лицето ми пое,
в обич вечна се закле.

Весело дъждът почуква,
нежна е нощта.
През прозореца нахлува
красива есента.

 

© Лиляна Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??