4 янв. 2009 г., 10:02

Спомен от юни 

  Поэзия
419 0 0
Спомняш ли си времето минало?
Всеки миг, всеки дъх избледнял?
Помниш ли всичко отдавна изминато?
Само за спомени ли си ти ожаднял?
Помниш ли нашия юни прекрасен?
Помниш ли плажа и наш'те игри?
Споменът днес тъй е опасен
и тъй избиват в очите сълзи.
Помниш ли юни? Помниш ли мене?
Помниш ли всеки миг, с мен споделен?
Знаеш ли - още ми пука за тебе,
но още от мен си така отделен.
Помниш ли юни? Помниш ли нас?
Помниш ли очите ми влюбени?
Открадни само още един час
за душите безкрайно загубени.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??