СПОМЕН В СИНЬО
Вече не бързам.
През всички сезони душата премина.
Не бързам.
Все пак има и чар в тази зима...
Отдавна изпито е виното,
но в стаята още звучи
смехът на приятели...
Остана и един спомен в синьо
да обърква душата ми...
© Радка Миндова Все права защищены