Помня как от съвършеното яйце
излюпи се змия наместо птица.
Помня страшните въпроси
и отговорите им в очите ѝ.
Помня как останах,
за да ѝ бъда майка.
Помня как отровата тече в кръвта ми.
Помня как поникнаха крилете ѝ.
© Малката Мис Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »