Спомен за един прекрасен уикенд
В тихи улици, в светла зора
ти преливаш в цветна дъга
и открадна с най-дългия ден
нещо тайничко скрито в мен.
Ти дойде, като див ураган.
Извиси ме в небето с плам,
като птица с пламтящи крила
покри душата ми - буйна река.
Без наивни надежди и страх
ме поведе в безпаметен грях.
И на старото място във мен
пазя спомен, за тебе стаен.
22.06.2008г
© Мариета Все права защищены