Думичките "Обичам те"
днес за нас са като краещник хляб,
на който отдавна
сме изяли средата.
И когато отново
ни подгони гладът,
ние слагаме каквото намерим
вътре в кората -
есемесна любов,
интернетни познанства,
самоизмами,
стихотворения...
И все по ни нагарча,
и все по е трудно да сдъвчем онова,
който уж би трябвало
да ни е спасение.
© Павлина Гатева Все права защищены
И една фурна хляб няма да стигне,за да разберем витринната любов!
Та,дума дупка не прави!