Тази болка сладка в гърдите,
един вълнуващ танц на любовта.
Прегръдки и целувки под звездите.
Безсънна нощ - щастлива самота.
И този спомен ще остане вечен,
ще пълни с нежност две сърца.
Че имало е път, макар далечен,
когато бяхме още мънички деца...
© Папи Все права защищены
Разкошен стих!
с обич, Папи.