Спомена за теб
Бях до теб и сякаш се докоснах до рая.
Даже не се и съмнявах накрая
Понеже, божествено усещането беше...
А ти ангел, сигурна съм беше.
Така хубаво бе да се сгуша в теб.
И да съм толкова близо до теб.
В очите ти сини потънах и се изгубих.
В прекрасните руси коси, пръсти зарових.
Хубав бе, вкуса на устните ти.
Толкова нежен бе допира на кожата ти.
Всъщност мигове бяха, а за мен цяла вечност.
Толкова прекрасна бе тази близост.
© Марина Петрова Все права защищены