Захвърлени спомени
за хора в пространството,
за срещи забравени,
за думи не казани.
Захвърлени спомени
за секс без покритие,
за сълзи безсмислени,
за разпилени истини.
Захвърлени спомени,
захвърлени мигове,
неоценени жестове
и подигравка с времето.
Захвърлени спомени,
захвърлени спомени.
Тъй страстно събирани,
тъй безразлично забравени.
© Ванеска Все права защищены