30 апр. 2011 г., 13:40

Спомени 

  Поэзия » Другая
583 0 1

СПОМЕНИ

 

В бащина ми родна къща

с две липи отпред,

често спомени ме връщат -

сбъркани, без ред.

 

Виждам детство подранило,

майчица добра,

бащиното лице мило,

галеща ръка.

 

Виждам дворчето  с цветята,

старата асма,

лудите игри с децата

с плач и веселба.

 

О, години тъй далечни,

безгрижни, добри,

що останахте вий вечни

скъпи спомени?

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??