избирателно не припознавам
се в отминали огледала
макиажите на моите постъпки
притесняват ме и подминавам
чупливите и крехките стъкла
мигове, които са, са вече бяха
небиването им усещам само аз
на тръни и спънати, гладки
не тогава както тук сега бодяха
в минало свършено мене за нас
© Kiddo Все права защищены