Какво от мене ще остане
във този свят невъзмутим?
Живота в мене ще престане
да бъде тъй непоклатим.
Но мойте стъпки ще минават
през книжките със стихове.
Четящите ще ме познават
по мойте нежни грехове.
И думите ми сладки, нежни
ще ви почукат на сърце.
И спомени за мене прежни
ще ви докосват със ръце.
© Никола Апостолов Все права защищены
От тях само зависи дали ще останеш. Никой от нас не знае ще се случи ли това, но всички плахо се надяваме и затова продължаваме да пишем.
Поздравление за хубавото и лирично стихотворение!