Спонтанно....
На пет минути беше от страстта
и тридесет стотинки за бензина.
През три пресечки спеше Любовта!...
Не я събуди... Просто я подмина...
Готова беше целия паваж
до мен със нокти да изровиш!
Разбирам, сбъдналия се мираж
едва ли някога ще го повториш...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены