Разбрахме се със Любовта,
че всеки своя път поема,
тя си отива във ръжта,
аз продължавам със поеми
и само хубави неща
една за друга ще говорим
пред хората и пред света,
а лошото ще го заровим
на дъното на вечността,
в триъгълника на морето,
където падна без следа
една усмихната комета.
© Ивон Все права защищены