Все ме питат какво още чакам.
Все ме питат какво още търся.
Все ме питат и все ме оплакват,
че с мъжете любов не завързвам.
Нека аз да попитам сега.
Да не би да забравихте, ей,
че животът е мой? И нима
вместо мен някой друг го живее?
Те и грешките мои са - всичките.
И проблемите дето ги имам.
От напразни съвети лишете ме.
Самотата си - цялата вземам я!
Най-учтиво ви моля да спрете
да се бъркате в моя живот.
Стига толкова! Ще разберете,
щом намеря я - мойта любов!
© Ивелина Тодорова Все права защищены