Можем ли да го направим заедно,
подобно на неизстрадано последно?!
Защото ние влюбените вярваме
с наивно детско изумление и тръгваме...
... да се преструваме, че рана няма.
Да се обичаме. Да, знаем, че е вече яма.
СПРИ! Тая нощ ще спя навън с кошмарите
и скитащите кучета по тротоарите.
© Юлиян Петков Все права защищены