От две години спя
до най-красивата жена на света
и даже съм сигурен, че тя ме обича.
Обожавам да вдишвам нюансите
на телесната и топлина,
докато я събличам или обличам.
Не зная с какво съм заслужил
този дар на съдбата -
най-красивата жена на света
до мен да притихва!
Да се шмугваме сгушени
в пазвите на съня.
Толкова сме си свикнали!
Цял живот си мечтаех да срещна
най-красивата жена на света,
а ти я изпрати в леглото ми, боже!
Но един съществен въпрос
винаги ще ме тревожи:
непременно ли трябваше
да съм неин баща?
© Красимир Йорданов Все права защищены