Сънувам дълго, вече цяла вечност...
На фона на еон какво е век.
Ще трябва да се будя май по спешност -
убива ми!... Принцеса съм, демек.
Не ме убоде пустото вретено,
а баш заспах си само от инат
и ще ми трябва принц, определено,
но истински... а не такъв на щат.
Обаче, сто години не пристига,
то, време е да тропна, значи, с крак.
Голямата пушилка дет ше вдигна,
на лондонска мъгла ще мяза чак.
И гледам се така, окото хващам,
но дрешките ми... малко демоде...
Добър релакс, сънят ми се отплаща...
... за модата ми трябва експозе.
Рокля, дълга?!... Каква ти изненада?!...
Но до коляното!... чорапи с ръб! -
за фигурата ми, каква награда!
... но липсата на принц е пълна скръб
Червило, очна линия... и мисля,
косата докато навивам в кок,
че в чакане на принц, ще се изприщя.
... навличам бански! Търси се жабок! :)
Жени Иванова
© Jasmin Все права защищены