Сред високи тайни
Луната като непорочна монахиня
пръска с чудни бисери нощта,
в небето зрее сребърна и синя
сред ореол от звездна тишина.
Живота миг след миг раздава
безкрайни пътища и небеса,
а после всичко някъде остава
назад към дълбините на света.
Усещаш - вечно съществуваш
под многото запалени звезди
и в Космоса навеки ще пътуваш
чрез мисли, чувства и мечти.
Понесен над невидими прегради
към теб се вглежда светлина
и богове възпети чрез балади
из хауса възкръсват в любовта.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены